Super charmerende unikt hjemmebygget corona-kedsomhedsshelter på stranden ved Lønstrup

Ca. 1 km syd for Lønstrup direkte på stranden og tæt på skrænten er der nogen (måske en dreng, der hedder Anders), der har bygget et shelter under den første Corona nedlukningsperiode (forår 2020). Shelteret er super charmerende, bygget af drivtømmer og har en fantastisk udsigt.

Det super charmerende, hjemmebyggede shelter ligger på stranden ca. 1 km syd for Lønstrup. Shelteret er ikke et officielt shelter og kan ikke findes på www.udinaturen.dk eller på shelter-appe’en. Der er plads to 2-3 personer. Det ligger ca. 15 meter fra skrænten og 50 meter fra vesterhavet.

Berta (min hund) og jeg overnattede der i uge 8 i februar 2021 og shelteret gav god læ for blæsten (den berygtede hårde vestenvind), der altid er ved vesterhavet.

Shelteret kan ikke bookes, da det ikke er et officielt shelter, så det er efter først-til-mølle princippet.

Faciliteter

Der er ikke mange faciliteter ved shelteret, hvis jeg alligevel skal nævne et par stykker, så er der en hyggelig lille hylde inde i shelteret, hvor der også ligger en gæstebog med hilsner fra de mange gæster, der har besøg shelteret.

På shelterets sydside er der bygget en bænk, hvor man kan side og nyde eftermiddagssolen. Det kunne vi ikke, da der både var stærk blæst, havgus og overskyet.

Foran shelteret er der et bord og en stor sten, der kan bruges som stol. Her kan man side og nyde udsigten.

Der kan sankes brænde i drivtømmeret/ pinde, der ligger ved siden af og bag shelteret. Der er ikke nogle bålplads, men jeg byggede selv en ved at bruge nogle små sten som bund, da stranden var meget våd.

Parkering

Jeg parkerede bilen på parkeringspladsen ved Lønstrup klint og gik ned til havet. Derfra gik jeg sydpå 1,2 km, hvorefter jeg var ved shelteret.

Jeg kunne ikke se shelteret før end jeg var meget tæt på på grund af havgus.

Som du kan se af vores vurdering, så er vi rigtig glade for shelteret, selvom det er lidt råt og rustikt. Vi synes alligevel, at det er super charmerende, hyggeligt og helt unikt. Kender du shelteret? Hvis ja, hvad er din vurdering og hvis nej, kunne du tænke dig at overnatte i det?

Vores vurdering

Selve shelteret
Stand
Beliggenhed
Udsigt
Støj
Faciliteter
Bålpladsen
Mulighed for at sanke brænde
Subjektiv vurdering
Gennemsnit

Din vurdering

Selve shelteret
1
Stand
1
Beliggenhed
1
Udsigt
1
Støj
1
Faciliteter
1
Bålpladsen
1
Mulighed for at sanke brænde
1
Subjektiv vurdering
1
Gennemsnit
 yasr-loader

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.