Marjatta Strandeng

Marjatta Strandeng shelter er et af de værste shelters, vi har overnattet i eller overnattet og overnattet. Vi måtte flygte ud af shelteret efter to timers søvn, da shelteret blev oversvømmet…….

Marjatta Strandeng shelter er angivet til at ligge ca. 5 meter fra Præstø fjord. Shelteret er en båd vendt på hovedet med to mindre plateauer i hver sin ende af både til sovepladser. Det ene af plateauerne er gået i stykker og flere af brædderne stikker op, hvilket gør den ende af shelteret uegnet som soveplads. Og det er ikke fordi, vi er bange for kryb, men vi har aldrig været i et shelter med så meget spindelsvæv.

Der er ikke nogen bålplads eller grillrist, men der er plads til at lave bål foran shelteret. Brænde kan sankes over ved parkeringspladsen på den anden siden af vejen. Shelteret ligger ca. 50 meter fra Strandvejen, men der kører ikke mange biler på vejen om aftenen, så der er ikke meget støj. Der er ingen multoilet (selvom det er angivet i shelter app’en)

Vi overnattede i shelteret ifm. vores cykeltur rundt om sydsjælland eller overnattede er måske så meget sagt, da vi måtte flygte ud af shelteret efter to timers søvn, da vandet i fjorden var steget og der var 10-15 cm. vand inde i shelteret.

I kan læse om vores tur rundt om Sydsjælland og flugten fra shelteret i dette opslag.

Hvis man kommer i bil, så kan man parkere ved parkeringspladsen ved Marjatta.

Udsigt over Præstø fjord
Shelter Marjatta strandeng
Mathilde laver mad
Bål
Fra shelter
Praesto_fjord
Shelter_Marjatta_strandeng
Madlavning
Baal
Udsigt
previous arrow
next arrow
Praesto_fjord
Shelter_Marjatta_strandeng
Madlavning
Baal
Udsigt
previous arrow
next arrow

Selvom der er en god udsigt ud over Præstø fjord, så er det stadig et af de værste shelters, vi har overnattet i af flere grunde: 1. Det blev oversvømmet, 2. Det fungerede som en vindtunnel, 3. Shelterets dårlige stand og 4. Det er ikke egnet til at “hænge” ud i kun sove.

Vores vurdering

Selve shelteret
Stand
Beliggenhed
Udsigt
Støj
Faciliteter
Bålpladsen
Mulighed for at sanke brænde
Subjektiv vurdering
Gennemsnit

Din vurdering

Selve shelteret
1
Stand
1
Beliggenhed
1
Udsigt
1
Støj
1
Faciliteter
1
Bålpladsen
1
Mulighed for at sanke brænde
1
Subjektiv vurdering
1
Gennemsnit
 yasr-loader

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.