Hvem er vi?

Vi er en familie på fem som elsker at være udenfor i naturen, deraf navnet på bloggen Familien udenfor.

Bloggen handler om vores oplevelser, når vi tager på vandring, cykelture, overnatter i telt/ shelter eller tager på skiture.

De fleste af oplevelserne foregår i Danmark, men der er også oplevelser fra Sverige, Norge og italien mm.

Vi håber, at vi med beskrivelserne på bloggen kan give inspiration til oplevelser udenfor i naturen, der ligger i feltet mellem mikroeventyrerne og de ekstreme overlevelsesturer.

Hanne

Hanne

Jeg elsker at vandre og er god til at vandre langt. Jeg har 2 gange gået 100 km på 24 timer og gået dagsture på over 50 km, så mange gange, at jeg ikke længere har tal på dem. Jeg kan bedst lide at sove i telt, når vi overnatter i naturen. I efteråret 2019 blev jeg IPP2 certificeret til havkajak. Jeg nyder følelsen af at flyde afsted på vandet. Jeg går ikke specielt meget op i at have det rigtige udstyr. Jeg sætter stor pris på spontane ture, der ikke kræver den store planlægning fra min side, alternativt at følge med andre, der har planlagt turen. Jeg bliver altid glad af at være udenfor og holder meget af både små og store eventyr i naturen. Min måde at forholde mig til naturen og udelivet handler meget og stemninger, fornemmelser, stille nydelse, nærvær og roligt tempo. Jeg er mest til det helt enkle ved udelivet, uden behov for så mange andre udfordringer end udenholdenhed.

Mit motto er: Skal vi ikke bare gå?

Min største udfordring med udelivet er: Jeg er bange for dyr.

Danny

Danny

Jeg elsker at opholde mig i naturen, uanset om det er på gå-ben, cykelture, havkajak eller ski. Jeg kan bedst lide at overnatte i shelters. Jeg elsker at finde nye ture, planlægge dem og være “ansvarlig for dem”. I efteråret 2019 blev jeg IPP2 certificeret til havkajak. Jeg kan godt lide at øve teknik og lære nye ting i kajakken. Jeg er nok lidt af en grejfrek og sætter stor pris på godt udstyr. Jeg får energi og overskud af at være i naturen. Det bedste køkken er trangiaen, der bare får maden til at smage bedre og den zenagtige og omstændige proces det er at lave mad på en trangia. Noget af det bedste jeg ved, er at komme frem til ens nye lejrplads, udforske den, begynde at indrette den og få starte bålet.

Mit motto er: Planlægning og research er hemmeligheden bag enhver succesfuld tur.

Min største udfordring med udelivet: At være helt alene i en skov om natten.

De smukke unge mennesker